Annonce
Efter at have sunget flere forskellige sange var der chokoladekage og vand til børnene ved sangcertificerings-arrangementet i Bramming. Foto: Ole Maass.
Ugeavisen Bramming

Nu har Bramming-børnehave papir på at de er en sang-børnehave

I børnehaven 3Stammen, som ligger på tre forskellige adresser i Bramming, har de sang og musik til fælles. Her bruges sangen som et pædagogisk redskab til fremme af fællesskabet. Og nu er børnehaven som den anden i Esbjerg Kommune certificeret som en sangbørnehave.
Annonce
  • Efter at have sunget flere forskellige sange var der chokoladekage og vand til børnene ved sangcertificerings-arrangementet i Bramming. Foto: Ole Maass.
  • Tre børn fra de tre forskellige afdelinger i 3Stammen kom og tog imod certifikatet, som nu beviser, at børnehaven er en sang-glad institution. Foto: Ole Maass.
  • Her bliver der ikke sunget, men pustet. Børnene fra daginstitutionerne 3Stammen i Bramming hjalp med at puste smerten ud på sangkonsulents Benedikte Storm Aa's storetå ved arrangementet i Anlægget i Bramming. Foto: Ole Maass.
  • Sangkonsulent Benedikte Aae har i de seneste år mange gange besøgt de tre afdelinger i 3Stammen og arbejdet med at fremme sangen som en del af instititionernes dagligdag. Hun var en kompetent igangsætter ved arrangementet i Anlægget. Foto: Ole Maass.
  • Sangprojektet i 3Stammen i Bramming skal løbe i de kommende to år, hvor sangkonsulent Benedikte Aa - med ryggen til - også vil komme med jævne mellemrum i de tre afdelinger af børnehaven. Foto: Ole Maass.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce