Annonce
Gitte Just Christiansen, 49 år og Laila Christiansen, 75 år - mor og datter - sætter nu ejendommen med deres forretning, Laila Sko i Bramming, til salg. De har arbejdet sammen de seneste 23 år, og det samarbejde har de begge haft det rigtig fint med. Men Laila vil nu på pension, mens datteren, Gitte, satser på at åbne en skoforretning i Esbjerg, hvor Laila Sko, tidligere haft haft forretning flere forskellige steder i byen. Foto: André Thorup.
Ugeavisen Bramming

Efter 60 år med sko: Mor og datter sætter Laila Sko i Bramming til salg

Efter 12 år med en succesrig skoforretning i Bramming er det inden årets udgang slut for mor og datter, Laila og Gitte Christiansen. Den 700 kvadratmeter store ejendom med to forretningslokaler sættes nu til salg.
Annonce
  • Gitte Just Christiansen, 49 år og Laila Christiansen, 75 år - mor og datter - sætter nu ejendommen med deres forretning, Laila Sko i Bramming, til salg. De har arbejdet sammen de seneste 23 år, og det samarbejde har de begge haft det rigtig fint med. Men Laila vil nu på pension, mens datteren, Gitte, satser på at åbne en skoforretning i Esbjerg, hvor Laila Sko, tidligere haft haft forretning flere forskellige steder i byen. Foto: André Thorup.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce