Annonce
Hjertet i troldeprojektet i Darum bliver et 15 meter langbord med plads til 50 siddende gæster. Det kan blandt andet bruges til fællesspisninger, og i hver sin ende af bordet vil der være bygget et par store livagtige træskulpturer af de to stridende trolde, Thor og Breum. Illustration: Bernd Hobohm.
Ugeavisen Bramming

Darums trolde i centrum i million-projekt

En projektgruppe i samarbejde mellem lokalrådet i Darum og bostedet Helheden står bag et kommende projekt, som skal etableres sydvest for byen. Her skal der laves et langbord med troldene Thor og Breum, bålplads, ellehuler, en dragerede, troldetrappe og sansesti. Alt sammen som et aktivt og spændende naturområde for byens borgere og gæster.
Annonce
  • Hjertet i troldeprojektet i Darum bliver et 15 meter langbord med plads til 50 siddende gæster. Det kan blandt andet bruges til fællesspisninger, og i hver sin ende af bordet vil der være bygget et par store livagtige træskulpturer af de to stridende trolde, Thor og Breum. Illustration: Bernd Hobohm.
  • Denne sansesti med en række forskellige udfordringer bliver også en del af troldeprojektet i Darum. Illustration: Bernd Hobohm.
  • En hule at gemme sig i er altid en attraktion for børn og barnlige sjæle, så der skal også være flere såkaldte ellehuler, hvor man kan sidde og høre myter og spændende fortællinger om troldene i Darum. Illustration: Bernd Hobohm.
  • Denne troldetrappe kan både bruges som en udfordring for børn og barnlige sjælne, men også for folk, som har brug for motion. Den er også indtænkt som en del af troldeprojektet. Illustration: Bernd Hobohm.
  • En dragerede, hvor man kan sidde og nyde udsigten over Vadehavet er også en del af troldeprojektet i Darum. Illustration: Bernd Hobohm.

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce