Annonce
Se det summer af sol over engen – honningbien vil fylde sin kurv…..Man får umiddelbart lyst til at synge Drachmanns dejlige sang, når man er med Lars Pedersen på skovtur blandt bistaderne. Foto: Kirsten Enevoldsen
Ugeavisen Bramming

Biavl kræver viden og fingerspitzgefühl

På besøg hos Nørå Honning: Det kræver mange detaljerede arbejdsprocesser, før biernes arbejde i blomsterne kan smøres på en rugbrødsmad.
Annonce
  • Se det summer af sol over engen – honningbien vil fylde sin kurv…..Man får umiddelbart lyst til at synge Drachmanns dejlige sang, når man er med Lars Pedersen på skovtur blandt bistaderne. Foto: Kirsten Enevoldsen
  • Lars Pe4dersen klar til at slynge en tavle for honning. Foto: Kirsten Enevoldsen
  • Moderne bistader er nu knap så charmerende som dem i børnebøgerne med tag på. Men funktionen er den samme. Foto: Kirsten Enevoldsen
  • Der er en summende travlhed i skovbunden. Foto: Kirsten Enevoldsen
  • Det giver fantastiske æbler, pærer og bær at sende bierne på arbejde i frugthaven, siger Lars Pedersen. Foto: Kirsten Enevoldsne
  • Rent naturprodukt. En betegnelse, der holder hos Lars Pedersen i Nørå. Foto: Kirsten Enevoldsen
  • Lars Pe4dersen klar til at slynge en tavle for honning. Foto: Kirsten Enevoldsen
  • Moderne bistader er nu knap så charmerende som dem i børnebøgerne med tag på. Men funktionen er den samme. Foto: Kirsten Enevoldsen
  • Der er en summende travlhed i skovbunden. Foto: Kirsten Enevoldsen
  • Det giver fantastiske æbler, pærer og bær at sende bierne på arbejde i frugthaven, siger Lars Pedersen. Foto: Kirsten Enevoldsne
  • Rent naturprodukt. En betegnelse, der holder hos Lars Pedersen i Nørå. Foto: Kirsten Enevoldsen

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce